Beenhakker moet vrezen voor zijn job

Beenhakker moet vrezen voor zijn job
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leo Beenhakker moet stilaan gaan vrezen voor zijn job. De Nederlandse bondscoach van Polen staat al geruime tijd ter discussie en een onverwachte nederlaag tegen Noord-Ierland zou hem wel eens zijn kop kunnen kosten.

Polen verloor zaterdag met 3-2 van Noord-Ierland en telt in groep 3 na vijf duels slechts zeven punten. De kansen voor kwalificatie voor het WK 2010 lijken zo wel erg te slinken. Het is nu dus maar de vraag of Beenhakker zijn contract, dat afloopt in oktober, kan uitdienen.

In de Poolse pers staat Beenhakker al enige tijd ter discussie. De Polen slikken het namelijk niet dat de 66-jarige Rotterdammer aan de slag is gegaan als technisch adviseur van Feyenoord.

Bondsvoorzitter Lato bleef echter het vertrouwen hebben in de Nederlander. Na de pijnlijke nederlaag tegen Noord-Ierland ziet het ernaar uit dat de positie van Don Leo onhoudbaar is geworden. Dit hoeft echter geen drama te betekenen voor Beenhakker, want hem wacht mogelijk de job van nieuwe technisch directeur van Feyenoord. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties