Jermaine Jones langer bij Schalke 04

Jermaine Jones langer bij Schalke 04
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Schalke 04 heeft beslist om het contract van Jermaine Jones (foto) open te breken en te verlengen tot de zomer van 2014. Dat zijn beide partijen overeengekomen. Bij Schalke 04 noemen ze Jones een steunpilaar van het elftal.

Schalke 04 voerde al enige tijd gesprekken met Jermaine Jones, een middenvelder met Amerikaanse roots. Dinsdag raakten beide partijen het eens over een contractverlenging tot 2014. Het huidige contract liep nog twee jaar door.

"We zijn zeer tevreden dat we Jermaine langer aan de club hebben kunnen binden. Hij is één van de steunpilaren van ons elftal", liet Schalke-voorzitter Josef Schnusenberger weten op de website van de club. Jones kwam in 2007 over van Eintracht Frankfurt en koos bewust voor een langer verblijf in Gelsenkirchen. "We moeten werken aan een positieve toekomst. Schalke heeft zelf al een duidelijk signaal gegeven door het contract te verlengen van Heiko Westermann", aldus de 27-jarige Jones die met zijn contractverlenging een signaal wil geven dat hij ook minder goede tijden achter de club blijft staan en er alles wil aan doen om de Schalke er weer bovenop te helpen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties