Krijgt Benitez honderd miljoen voor Eto'o en co?

Yves Dekoning
| 3 reacties
Krijgt Benitez honderd miljoen voor Eto'o en co?

Volgens geruchten uit Spanje zou Liverpool FC zich komende zomer opnieuw op de Spaanse markt gaan richten. De club zou maar liefst honderd miljoen euro willen uitgeven aan enkele toppers.

Rafael Benitez tekende onlangs een nieuw contract bij de Reds en zou nu dus ook een ruim budget voor transfers krijgen. Bronnen uit de buurt van Samuel Eto'o hebben al bevestigd dat Benitez de goalgetter bij Barcelona zou willen weglokken. De 28-jarige aanvaller heeft nog een contract voor één seizoen. Daarom hoopt Benitez dat een kleine twintig miljoen euro volstaan. Eto'o moet dan een gevreesd aanvalskoppel vormen met Fernando Torres. Eto'o zou Barcelona willen verlaten als de club David Villa (Valencia) kan aantrekken.


Benitez toonde eerder ook al interesse in Villa. Valencia moet hem verlaten omwille van financiële problemen. Maar ook op Anfield zwemmen ze niet in het geld. Al kan er deze zomer erg veel gebeuren in Liverpool. Proberen de managers van Eto'o zijn marktwaarde nog op te krikken om zo een beter contract te krijgen bij Barcelona? Eén ding is zeker: Benitez heeft lang onderhandeld over een nieuw contract. Er zullen hem dus zeker zaken beloofd zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties