OH Leuven stelt contractbesprekingen voorlopig uit
De Nijs Michael
| 8 reacties
OH Leuven stelt contractbesprekingen voorlopig uit
Foto: © SC

OH Leuven is nog steeds niet zeker van het behoud in de tweede klasse en dat heeft zo zijn gevolgen voor enkele spelers. De club wil pas praten over contractverlengingen als de club mathematisch zeker is van een verlengd verblijf in de tweede afdeling.

"Wij gaan zeker niet overhaast te werk gaan bij de bouw van onze ploeg voor volgend seizoen", legt manager Eddy Vandezande uit in HLN. "Voor de aanvang van dit seizoen hebben we dat wel gedaan, en dat is niet meteen onze beste ervaring gebleken."

OH Leuven moet onder andere beslissingen nemen in verband met de 'huurlingen' Frederik Vanderbiest (Dender, foto), Lander Van Steenbrugghe (Zulte Waregem) en Macki Egoigbe (Cercle Brugge). Daarnaast is Ugo Nwadikwa deze zomer einde contract in de studentenstad.

"Ugo heeft al laten weten dat hij best bij OHL wil blijven, en wat de club betreft is dat oké", weet Eddy Vandezande. "Dat komt wel in orde, hoop ik. Wat de 'huurlingen' betreft, is het in de eerste plaats afwachten wat de clubs waartoe die spelers nog behoren met hen van plan zijn""
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties