Dembele naar Primera Division?

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Dembele naar Primera Division?
Foto: © SC

Moussa Dembele is gegeerd wild op de transfermarkt. De Rode Duivel wordt hardnekkig gelinkt aan een verhuis naar de Spaanse Primera Division, maar wil pas na de titel over zijn toekomst nadenken.

Het lijstje clubs met geïnteresseerden is legio, maar de Spaanse ploegen lijken een streepje voor te hebben in de strijd om Dembele. De grootste kandidaat om de Belgische aanvaller bij AZ weg te plukken zou Sevilla zijn, één van de mogelijke nieuwe werkgevers van Eric Gerets. Ook de namen van Villarreal en Atletico Madrid weerklinken luid.

“Ik heb geen haast”, meldt Dembele in de Nederlandse pers. “Ik wil eerst genieten van wat we nu allemaal meemaken bij AZ. Na de titel zie ik wel hoe mijn toekomst eruit ziet. Wat ik wel weet, is dat ik niet naar een topclub ga waar ik me niet zo lekker ga voelen als bij AZ. Dat heeft geen zin.”

Volgens de Italiaanse media heeft ook Juventus Dembele op zijn verlanglijstje prijken. De 21-jarige Antwerpenaar zette vrijdag AZ met een doelpunt op weg naar de zege tegen NAC en kan zaterdag met de Alkmaarders tegen Vitesse kampioen worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties