Klasnic blijft ruzie maken met ex-werkgever Bremen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Klasnic blijft ruzie maken met ex-werkgever Bremen
Foto: © SC

Ivan Klasnic (foto) wil het onderste uit de kan halen na zijn nierproblemen tijdens zijn verblijf bij Werder Bremen. Een voorstel tot schadevergoeding van de Duitse club van 350.000 wees de Kroatische aanvaller af.

Ivan Klasnic was vorig jaar een rechtszaak begonnen tegen twee artsen van Werder Bremen omdat die destijds zijn nierproblemen niet hadden opgemerkt. Een voorstel tot schadevergoeding wees Klasnic af.

In 2005 onderging Klasnic een operatie aan de blinde darm, maar daarnee bleef hij sukkelen met buikklachten. Uit onderzoek bleek dat hij een niertransplantatie zou moeten ondergaan. De eerste poging mislukte door afstoting, maar de tweede lukte wel. Klasnic stond zo wel maanden buitenspel en verwijt nu de artsen van Werder Bremen dat die zijn probleem nooit eerder hadden opgemerkt.

Volgens de advocaat van Klasnic, nu aan de slag bij het Franse FC Nantes, zijn er medische bewijzen dat de nier van Klasnic in 2001, toen hij tekende voor Werder Bremen, al slecht functioneerde. Als het probleem tijdens de medische keuring was ontdekt, kon de Kroaat al veel eerder geopereerd worden. Klasnic wou een schadevergoeding van anderhalf miljoen euro, Werder wil niet verder gaan dan 350.000 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties