AZ-voorzitter Scheringa gelooft niet in doemscenario

Jimmy Wouters
| 1 reacties
AZ-voorzitter Scheringa gelooft niet in doemscenario

Iedereen in en rond Alkmaar had de champagne al klaar gezet voor het nakende kampioenschapsfeest. Uiteindelijk bleef alleen maar ontgoocheling over na een verrassende 1-2 nederlaag tegen Vitesse. Voorzitter Scheringa laat alvast het hoofd niet hangen.

Net als twee jaar geleden, toen AZ de titel verspeelde op het veld van Excelsior, slaagden de Alkmaarders ook zaterdag er niet in om de kampioenschapswedstrijd winnend af te sluiten. Voorzitter Scheringa weigert echter aan het slechtste te denken. 

“In sport gaat het om winnen. Dat hebben we helaas niet gedaan", aldus de sterke man van AZ. "Iedereen hoopte op het droomscenario, maar dan moet je wel scoren. Ik geloof niet in een doemscenario. De jongens zijn gefocust. Tegen FC Utrecht en NAC Breda hadden we geluk, nu een keertje niet."
 
Vandaag gaat de selectie van AZ gewoon trainen en wordt er gezamelijk naar PSV - Ajax gekeken. Als Ajax niet wint, is AZ alsnog kampioen. Indien dit het geval is, zal er geen huldiging volgen. Die is namelijk met een week opgeschort. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties