Barça en Real doen het zuinig

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Barça en Real doen het zuinig
Foto: © SC

Barcelona en Real Madrid hebben zaterdagavond een zuinige zege geboekt. De kloof tussen de twee titelconcurrenten blijft zes punten.

Barça kreeg op bezoek bij Getafe voldoende kansen om forfaitcijfers op het bord te zetten, maar doelman Stojkovic ontpopte zich tot man van de match. Bij de openingstreffer van Lionel Messi moest hij zich nog gewonnen geven. De Argentijn draaide zich in het strafschopgebied mooi vrij en duwde de bal overhoeks binnen.

 

Daarna werd Stojkovic een echte kwelduivel. Hij pakte uit met uitstekende reddingen op pogingen van Messi en Andres Iniesta. Ook Samuel Eto’o kreeg in de slotfase nog de kans om de score te verdubbelen, maar de Kameroener trof de paal. Victor Valdes werd bij Barcelona niet getest.

 
Pover Real

Real Madrid acteerde op het veld van Recreativo Huelvo heel pover. Raul trof in de eerste helft nog de paal, maar de nummer 18 uit de Primera Division hield eenvoudig stand. In de tweede helft bezorgde middenvelder Marcelo de Madrilenen alsnog de zege. Hij duwde een uitstekende pass van Gago rustig voorbij doelman Asier Riesgo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties