Milan beent Juventus bij

Maarten Vandenabeele
| 4 reacties

Na een makkelijke overwinning tegen Torino staat Milan op plaats 2, zij aan zij met Juventus. Voor Torino worden het nog zware weken onderin de rangschikking.

Milan liet in de eerste helft een technisch meesterschap zien, waartegen de Granata niet waren opgewassen. Bovendien werd het overwicht ook geconcretiseerd: tweemaal was Beckham de aangever en telkens plaatste Inzaghi het orgelpunt, 2-0 bij de rust dus.

Na de pauze ging de Inzaghi-show gewoon door: op het uur maakte de spits er 3-0 van. Even later ging doelman Sereni foutief in de voeten van Ambrosini: strafschop. Kakà zette de elfmeter om: 4-0. De Granata konden de eer redden via Franceschini (4-1), maar de kelk moest tot op de bodem worden geledigd: Ambrosini maakte er in de extra tijd nog 5-1 van.