Zware schorsing dreigt voor natrappende Pepe

Nico Wieme
| 13 reacties
Zware schorsing dreigt voor natrappende Pepe

Pepe, de Portugese verdediger van Real Madrid, mag zich aan een zware schorsing verwachten nadat hij dinsdagavond tot twee keer toe zwaar natrapte op een Getafespeler.

Real Madrid stond tot kort voor tijd 2-2 gelijk tegen Getafe toen bezoeker Javier Casquero alleen op Iker Cassilas mocht afgaan. De middenvelder van Getafe werd eerst door Pepe tegen de grasvlakte geduwd en kreeg nadien nog een trap tegen het been en één tegen de rug van de Portugese international.

 

De scheidsrechter stuurde Pepe onmiddellijk met rood van het veld, maar toch slaagde de overhitte Realverdediger er nog in een Getafespeler op een vuistslag te trakteren. Hij moest door zijn ploegmaats naar de kleedkamer begeleid worden.

 

“Ik voel me heel slecht”, bekende Pepe toen hij gekalmeerd was. “Dit is me nog nooit overkomen en ik wil me verontschuldigen bij Casquero.” U kan de actie van Pepe hier bekijken.

 

De onfortuinlijke speler van Getafe miste nadien zelf de strafschop en Real Madrid kon in de toegevoegde tijd nog de zege naar zich toetrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties