Hattrick Raul helpt Real dichter bij Barça

Steurbaut Kersten
| 18 reacties

Raul kroonde zich opnieuw tot absolute koning van Real. Met een hattrick tegen Sevilla bracht hij de Madrilenen tot op vier punten van koploper Barcelona.

De wedstrijd begon nochtans niet goed voor Real. Na een kwartier bracht Renato Sevilla op voorsprong. De aanvaller kroop goed voor zijn man en werkte beheerst af.

Raul trok Real echter volledig terug recht. Een minuut voor rust tikte hij een voorzet van Metzelder tegen de touwen en een kwartier na de koffie maakte hij het voorbereidende werk van Torres af. Een blunder van Palop leidde de 1-3 en de derde treffer van Raul in.

Diego Capel gaf Sevilla nog even hoop, maar in de laatste minuut nam Marcelo met de 2-4 alle twijfel weg. Barcelona speelde zaterdag 2-2 gelijk op het veld van Valencia.