Deschacht: "Dit was niet het Anderlecht dat ik ken"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Deschacht: "Dit was niet het Anderlecht dat ik ken"
Foto: © SC

Anderlecht heeft een uitstekende kans gemist om Standard op twee punten te zetten. Verdediger Olivier Deschacht wijt het puntenverlies aan een technische offday.

“We maakten vandaag te veel fouten”, beseft Deschacht. “Zowel voorin, achterin als op het middenveld. Op elk vlak kon het beter. Dit was niet het Anderlecht dat ik ken. Er was wel veel inzet, maar op technisch gebied hadden we een offday. Misschien was iedereen na het puntenverlies van Standard gisteren al te veel bezig met de titel en niet met de wedstrijd tegen Tubeke.”

 

“We hadden een aantal kansen om op voorsprong te komen, maar we vergeten het af te maken. Maar we mogen dit puntenverlies niet op de aanvallers steken. Je mag niet vergeten dat hun keeper vandaag een supermatch heeft gespeeld. Jammer dat het net tegen ons moet gebeuren.”

 

De paars-witte verdediger wil de wedstrijd zo snel mogelijk vergeten. “Er staan nog wee wedstrijden op het programma en de wedstrijd van vandaag maakt duidelijk dat in België iedereen van iedereen kan winnen. Als het op testwedstrijden aankomt, moeten we dan maar bewijzen dat we de beste zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties