Kezman wil zich nog steeds bewijzen in Parijs

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kezman wil zich nog steeds bewijzen in Parijs
Foto: © SC

Mateja Kezman (foto) maakte geen brokken in zijn eerste jaar in Parijs. Toch wil hij niet vertrekken uit de Franse hoofdstad. Hij hoopt dat met de komst van een nieuwe trainer bij PSG er veel zal veranderen in zijn voordeel.

Begin dit seizoen werd Mateja Kezman overgenomen op huurbasis van de Turkse topclub Fenerbahçe SK. Hij kon niet overtuigen en de jongste tijd werd heel wat gespeculeerd over een vertrek van de Servische spits. In de Franse krant Le Parisien spreekt de 30-jarige speler die berichten tegen. "Mijn toekomst ligt hier en ik heb hier nog een contract voor twee seizoenen. Nu we een nieuwe trainer krijgen, zal er voor mij hier veel veranderen", aldus Kezman.

Het is nog te bezien of ze dat bij het bestuur van PSG ook vinden. Kezman speelde dit seizoen zeventien partijen in de Ligue 1. Vijftien keer was dat als invaller, scoren deed hij één keer. Europees deed hij het met drie treffers in acht wedstrijden wel een pak beter. Het kan wel best zijn dat het vertrek van trainer Paul Le Guen in het voordeel speelt van de Serviër. Die kreeg geen contractverlenging van het bestuur na een dispuut met de voorzitter van PSG.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties