Louwagie: "Gent staat naast Club Brugge"

Mathias Dumarey
| 29 reacties
Louwagie: "Gent staat naast Club Brugge"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent wipte afgelopen weekend over Club Brugge naar de derde plaats. Volgens manager Michel Louwagie staat Gent nu in de Belgische prikorde ook naast blauw-zwart.

Michel Louwagie is erg tevreden over de terugronde van AA Gent. "Twee maanden terug was ik al erg blij geweest als we op de vijfde plaats waren geëindigd. Ontgoocheld kan ik nu dus zeker niet zijn." AA Gent verzekerde zich afgelopen weekend van een plaats in de Europa League na een overwinning op het veld van KV Kortrijk.

AA Gent zal in het tussenseizoen wellicht wel sterkhouder Bryan Ruiz moeten laten gaan. "Ik zou de fans toch willen vragen om vertrouwen te hebben in ons beleid. Ruiz gaat weg, maar er zullen zeker versterkingen in de plaats komen. Heb je gezien hoe matuur onze ploeg voor de dag kwam tegen Kortrijk?"

"Twee jaar geleden was Club Brugge zesde en wij vierde. Vorig seizoen waren zij derde en wij zesde. Als we volgende week een punt pakken, eindigen we nog eens derde en zij vierde. Dat zou betekenen dat we in drie seizoenen naast Club Brugge staan en dat met een veel kleiner budget", besluit Louwagie in HLN. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties