Vanden Stock is zeker: "Wij zullen feesten in Genk"

Mathias Dumarey
| 49 reacties
Vanden Stock is zeker: "Wij zullen feesten in Genk"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock (foto) is ervan overtuigd dat Anderlecht zal feesten aanstaande zaterdag in Genk. "We zullen winnen in Genk en voor Standard is de partij op AA Gent toch veel lastiger dan onze wedstrijd", aldus de preses.

"Naast hun lastigere wedstrijd hebben we ook in ons achterhoofd zitten dat bij Gent ene Michel Preud'homme trainer is. Dat zal ongetwijfeld meespelen. Ik weet gewoon dat we zaterdag kampioen zullen zijn", aldus Roger Vanden Stock in de kranten.

Toch is er nog een beetje voorbehoud. "Ik heb altijd gezegd dat het niet tot testwedstrijden zou komen, maar nu twijfel ik toch een beetje. Maar zelfs als we in Genk nog geen kampioen zijn, dan zullen we de titel ongetwijfeld een week later vieren. Door onze ervaring, onze spelers en onze manier van spelen zullen we de sterkste zijn na testwedstrijden", gaat Vanden Stock verder.

"Anderlecht wordt om de twee jaar één keer kampioen en dus is het onze beurt om te feesten. Dat is toch niet mis hé. En wij zullen zeker feesten. Na een seizoen met enkele forse tegenvallers, zoals de uitschakeling op BATE Borisov in Europa, KV Mechelen in de Belgische beker en het gelijkspel op Tubeke, zal een nieuwe titel buitengewoon zijn", besluit de Anderlecht-preses.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties