Verkoop tickets Antwerp stopgezet - Update

Dirk Pieters
| 154 reacties
Verkoop tickets Antwerp stopgezet - Update
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp begint zondagmiddag aan de eindronde. De Great Old neemt het dan op tegen Roeselare. Het grote probleem is dat de fans van Antwerp momenteel nog geen tickets kunnen/mogen kopen.

De tickets van Antwerp voor de wedstrijd tegen Roeselare worden tijdelijk in beslag genomen. De club zou zoals reeds geweten in ruzie leven met NV. Colver. Het bestuur van Antwerp reageerde op de website met het volgende bericht:  

R. Antwerp F.C. was en blijft van mening dat geschillen niet in de openbaarheid, maar voor de rechtbank dienen beslecht. Gelet evenwel op de actie van de NV. Colver van heden, die er toe strekt de club en haar supporters in het hart te raken door de tickets voor de matchen van de eindronde in beslag te nemen en aldus de facto te trachten het spelen van deze matchen te beletten, acht onze club zich niet meer tot discretie gehouden.

Bijgaand publiceren wij dan ook de verklaring door de NV. Colver ondertekend op 8 april 2007: uit de tekst blijkt zwart op wit dat - niettegenstaande al haar recente ontkenningen - de NV. Colver het principe van de permanente financiering heeft aanvaard met betrekking tot haar vordering van 3,5 miljoen euro. Dit heeft voor gevolg dat deze vordering op huidig ogenblik niet opeisbaar is.

Onze club betreurt dat zij dit stuk uit het dossier thans moet publiceren, maar de onverantwoorde houding van de NV. Colver laat haar geen andere keuze. Iedereen die die het stuk heeft gelezen, zal thans zijn eigen besluit kunnen trekken.

De verklaring kan U hieronder terugvinden.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties