Daniël Agger wil weg uit Liverpool

T. Coremans
| 8 reacties
Daniël Agger wil weg uit Liverpool
Foto: © SC

De kans dat Daniël Agger zijn carrière verder zet bij de Engelse topclub FC Liverpool lijkt nihil. De Deen stuurt aan op een vertrek nadat hij op te weinig speeltijd kon rekenen.

De liefde tussen de stoere Deen en de Engelse topclub Liverpool lijkt ten einde. Agger is helemaal niet opgezet met de aangeboden speelkansen en wil kost wat kost afstand nemen van de rode kant van de Merseyside. Volgens de uiterst betrouwbare verdediger kon hij op te weinig steun rekenen van zijn leermeester Benitez.

Daar in het hart van de verdediging de eerste keuze rotsvast naar Jamie Carragher en Martin Skertl blijft gaan, blijft Agger derde keuze. Zijn groei en progressie als voetballer komen hiermee in het gedrang, net zoals de selecties voor zijn vaderland Denemarken.

Liverpool zelf lijkt een vertrek niet uit de weg te gaan en laat de keuze bij de 24-jarige achterspeler. AC Milan-coach Carlo Ancelotti liet eerder blijken enorm geïnteresseerd te zijn in de diensten van Daniël Agger. Nu ouderdomsdekens Paolo Maldini en Alessandro Nesta de club stilaan vaarwel zeggen, is het tijd voor vernieuwing. Het bestuur lijkt de mening van Ancelotti te waarderen en hoopt eveneens op de komst van Agger.

Sinds zijn transfer van Bröndby naar FC Liverpool in 2006, voor ongeveer acht miljoen euro, speelde Agger slechts 46 Premier Leaguewedstrijden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties