Niko Kovac zegt actieve voetballoopbaan vaarwel

T. Coremans
| 0 reacties
Niko Kovac zegt actieve voetballoopbaan vaarwel
Foto: © SC

In januari dit jaar maakte de Kroaat Niko Kovac een einde aan zijn carrière als international. De 37-jarige ex-middenvelder maakte vandaag bekend zelfs een punt te zetten achter zijn gehele actieve voetbalcarrière.

Niko Kovac kwam dit seizoen uit voor Red Bull Salzburg, de Oostenrijkse landskampioen. De gewezen kapitein en middenvelder van Salzburg bevestigde het einde van zijn loopbaan via de officiële site van de club. Hertha Berlijn, Bayer Leverkusen, Hamburg, Bayern München en Salzburg konden al die jaren van zijn kwaliteiten genieten. Ook voor de Kroatische nationale ploeg was Kovac een sleutelspeler. Hij verzamelde maar liefst 83 interlands voor zijn vaderland.

 
De Kroaat wil het voetbal niet helemaal vaarwel zeggen en hoopt op een nieuwe loopbaan binnen de voetbalwereld. “Vandaag zeg ik voorlopig vaarwel. Het waren 18 schitterende jaren”, eindigde Kovac.

 
De fans kunnen Kovac nog één enkele keer aan het werk zien. Op 10 juli neemt Salzburg het in een vriendschappelijke wedstrijd op tegen Bayern München. (AN)


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

T-Mobile Bundesliga

Nieuwste reacties