Sierens: "Het waren geen moeilijke ballen"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Sierens: "Het waren geen moeilijke ballen"
Foto: © SC

Jurgen Sierens keepte tegen Lierse een uitstekende wedstrijd en hielp Roeselare daarmee aan de drie punten en de leidersplaats in de eindronde tussen de eerste- en tweedeklassers.

“Het waren nu ook niet zo’n moeilijke ballen”, relativeert de West-Vlaamse goalie. “Ze waren allemaal houdbaar. Misschien oogt het spectaculairder omdat de laatste redding in de laatste minuut was”

 

“Maar eigenlijk mag het niet zover komen. De wedstrijd had al langer gespeeld moeten zijn. Als we de kansen in de eerste helft afmaken, staat het al 2-0 of 3-0. Nu spelen we tot het einde met de bibber op het lijf. Vinden ze bij Lierse dat ze een punt verdienden? Daar ga ik niet mee akkoord. Als er één ploeg verdiende te winnen vandaag, was het Roeselare.”

 

Sierens is optmitistisch voor een verlengd verblijf in eerste klasse. “Ik denk dat we aan 6 op 9 genoeg hebben om in eerste te blijven. Donderdag op Lierse wordt het een sleutelmatch. Als we daar winnen, doen we een grote stap richting eerste klasse. Een punt zou ook niet slecht zijn, maar het is beter om met een voorsprong richting Dender te trekken.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties