Van Wijk: "Eindrondes blijven onvoorspelbaar"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Van Wijk: "Eindrondes blijven onvoorspelbaar"
Foto: © SC

Roeselare staat na drie speeldagen in pole position om het ticket voor eerste klasse te veroveren. Trainer Dennis Van Wijk relativeert en blijft niet blind voor de tekortkomingen bij de West-Vlamingen.

“We maakten bij onze laatste pass bijna altijd de verkeerde keuze”, stelt Van Wijk. “Als we daar voor de juiste optie hadden gekozen, dan was het bij de rust meer dan 1-0 en kunnen we in een zetel spelen.”

 

“Dat gebeurde echter niet en in de tweede helft sloop er teveel paniek in de rangen met dom balverlies als gevolg. Met een goede Jurgen Sierens kwamen we twee keer goed weg. Ik ben heel blij, maar besef dat we met drie punten vandaag goed bedeeld zijn. Aan de andere kant verdienden we donderdag tegen Dender dan weer meer dan een puntje.”

 

Van Wijk weigert met Roeselare de favorietenrol op te nemen. “Het kan nog alle kanten uit”, sust de Nederlander het enthousiasme. Bij winst doet Lierse donderdag weer helemaal mee. Ik heb al veel eindrondes meegemaakt en er gebeurt altijd wel iets onvoorspelbaar.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties