Perez officieel opnieuw voorzitter van Real Madrid

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Perez officieel opnieuw voorzitter van Real Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Florentino Perez (foto) is officieel opnieuw de voorzitter van Real Madrid. Vanmiddag zal hij door de club officieel aan de pers worden voorgesteld. Hij was de enige overgebleven kandidaat voor de presidentsverkiezingen.

Florentino Perez (62) was tussen 2000 en 2006 ook al voorzitter van Real Madrid. Toen stond hij vooral bekend om zijn voorliefde om grote namen naar het Bernabeu-stadion te halen. Volgens de Spaanse pers zou hij driehonderd miljoen euro transferbudget vrij willen maken om spelers als Xabi Alonso (FC Liverpool) en Ricardo Kaká (AC Milan) weg te kopen. Hij hoopt ook nog altijd vurig dat hij Cristiano Ronaldo zal kunnen weghalen bij Manchester United.

Ook in de technische staf wil hij grote namen plaatsen. Jorge Valdano zou opnieuw technisch directeur moeten worden terwijl hij Zinédine Zidane wil inschakelen als technisch adviseur. Manuel Pellegrini, de huidige trainer van FC Villarreal, moet de nieuwe hoofdtrainer worden in de Spaanse hoofdstad.

In zes jaar Perez won Real Madrid overigens twee Spaanse titels, twee Spaanse Supercups, een Europese Supercup, een Champions League en ook één keer de Wereldbeker voor Clubteams.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties