Warmte en balverlies was oorzaak van nederlaag

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Warmte en balverlies was oorzaak van nederlaag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Groningen is er in eigen stadion niet in geslaagd om Europees voetbal te halen. "We hadden niet hoeven verliezen, maar we brachten te weinig voor winst", aldus Groningen-trainer Ron Jans.

"NAC Breda is de ploeg die het ons de laatste jaren altijd slecht heeft laten spelen. Aanvallend gezien zaten wij niet goed in de wedstrijd", zei Jans na afloop. "Na twee kansen van Marcus Berg raakte Joonas Kolkka de lat en na dat moment ging het minder met ons. Door het vele balverlies en ook door de warmte werd het steeds moeizamer.”

FC Groningen gaat nu volgens Jans met een vervelend gevoel op vakatie. "We hebben het hele seizoen wel laten zien waar we moesten staan op de ranglijst, maar dit was helaas niet onze beste voorstelling."
 
Daarnaast heeft hij ook nog een positief woord over voor NAC Breda: "Op basis van het vorige seizoen (2007/2008 – red.) vind ik het verdiend dat NAC Breda op basis van de derde plek alsnog Europees gaat voetballen, terwijl ze toen in de Intertoto terecht kwamen. Ik wens ze veel succes in de Europa League." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties