Stijn De Wilde verlaat Lokeren wellicht

De Nijs Michael
| 16 reacties
Stijn De Wilde verlaat Lokeren wellicht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn De Wilde speelde zich onlangs in de kijker bij Lokeren. De kans dat de Waaslanders ook volgend seizoen op doelpunten van de jongeling moeten rekenen, lijkt echter bijzonder klein. Wellicht zoekt hij andere oorden op.

De 20-jarige De Wilde speelde in het seizoen 2007-2008 slechts 58 minuten in de Jupiler Pro League, maar dit seizoen zette de aanvaller zich door. Hij mocht 2 keer in de basis starten en viel 5 keer in, de spits scoorde 2 keer.

Ondanks het feit dat De Wilde nog geen basisplaats kan claimen in Lokeren, toonde hij toch al meermaals zijn klasse. Onder andere tegen Standard kon de aanvaller de thuisaanhang bekoren, tegen Germinal Beerschot bezorgde hij de Waaslanders bovendien de zege.

De Wilde is deze zomer einde contract bij Lokeren, maar de middenmoter deed hem intussen al een nieuw contractvoorstel. De aanvaller bedankte volgens HLN echter voor een verlengd verblijf in het Waasland, waardoor Lokeren wellicht afscheid moet nemen van de jongeling. Onder andere Club Brugge toonde in het verleden al interesse.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties