Martins blijft wellicht in Premier League voetballen

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Martins blijft wellicht in Premier League voetballen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Obafemi Martins (rechts op foto) hoeft wellicht niet mee te zakken naar de Engelse tweede klasse met Newcastle United. Een drietal (top)teams uit de Premier League hebben interesse in de Nigeriaanse international.

Obafemi Martins kon niet verhinderen dat zijn club Newcastle United volgend seizoen een trapje lager aan de slag moet. Of hij straks daadwerkelijk in de Engelse tweede klasse moet spelen, is zeer twijfelachtig. Zowel FC Everton, Aston Villa als FC Arsenal zouden interesse hebben in de Nigeriaan.

David Moyes (FC Everton) en Martin O'Neill (Aston Villa) hebben eerder al aangegeven dat ze op zoek zijn naar aanvallende versterking voor hun team. Bij FC Arsenal zijn ze al aan het uitkijken naar een nieuwe centrumspits want de kans is zeker niet onbestaande dat de Togolees Emmanuel Adebayor volgend seizoen andere oorden opzoekt.

In 2006 maakte Martins voor een som van vijftien miljoen euro de overstap van Inter Milaan naar The Magpies. Sindsdien was hij 24 keer trefzeker voor de club uit het St. James's Park.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties