Deelnemers Amsterdam Tournament bekend

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Deelnemers Amsterdam Tournament  bekend
Foto: © SC

Het deelnemersveld van het elfde Amsterdam Tournament is bekend. Naast Ajax doen Atletico Madrid, SL Benfica en Sunderland FC mee aan het toernooi, dat op 24 en 26 juli plaatsvindt in de Amsterdam ArenA.

Atletico Madrid is dit jaar weer te gast op het Amsterdam Tournament. In 2007 deed de Spaanse club ook mee en werd het tweede achter Arsenal. 

Benfica eindigde dit seizoen als derde in de Portugese competitie. Die plek geeft komend seizoen recht op deelname aan de Europa League.

De vierde en laatste deelnemer is het Engelse Sunderland, een club met een rijke historie. Onlangs werd de club overgenomen door een Amerikaanse investeerder die van plan is veel geld te steken in de spelersgroep. Deze week presenteerden The Black Cats overigens Steve Bruce als nieuwe trainer. Hij moet Sunderland naar de subtop van het Engelse voetbal leiden.

"Het Amsterdam Tournament is één van de meest prestigieuze zomertoernooien van Europa en ook dit jaar zal het voor de Ajax-supporters en de televisiekijkers over de hele wereld weer een groot voetbalfestijn zijn”, aldus Stuart Webb, directeur van Footballs World Series, het bedrijf dat het toernooi organiseert. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties