Hazard wil zeker nog niet vertrekken bij Lille OSC

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Hazard wil zeker nog niet vertrekken bij Lille OSC
Foto: © SC

Eden Hazard (foto) is een enorm talent waar zelfs Zinédine Zidane bewondering voor heeft. Toch wil onze jonge landgenoot nog niet vertrekken bij zijn club Lille OSC en door te spelen groeien naar een topniveau.

De clubs die Eden Hazard volgen, zijn niet min. FC Barcelona, Real Madrid en Chelsea liggen op vinkenslag om onze landgenoot op termijn binnen te halen. Nu nog niet, want Eden Hazard is heel duidelijk dat hij nog altijd bij Lille OSC wil blijven.

"Ik heb bij Lille nog een contract voor drie seizoenen. Ik heb het gevoel dat ik er nog veel kan bijleren. Enkel als een club dertig miljoen euro zou bieden en de club het aanbod niet kan weigeren, zal mijn situatie heel misschien veranderen", aldus Hazard, die nog een heel duidelijke boodschap heeft voor de geïnteresseerden.

"Ik wil dat de clubs mijn besluit respecteren. Ik wil zeker nog een jaar groeien in Lille en daarna zullen we wel zien. Volgend seizoen wil en moet ik elke wedstrijd spelen. Dat is nu mijn eerste doel: een basispion worden bij Lille. Het is gewoon te vroeg voor een transfer. Binnen een jaar of twee kan ik misschien een stap hoger zetten. We spelen straks Europees met Lille. Dat is een mooie kans om mij te tonen", besluit Hazard in HNB. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties