Stekelenburg wil toch blijven

Tom Drossaert
| 3 reacties
Stekelenburg wil toch blijven
Foto: © SC

Maarten Stekelenburg heeft aangegeven toch bij Ajax te willen blijven. De doelman verloor na een moeilijk seizoen zijn basisplaats bij de Amsterdammers en solliciteerde openlijk naar een transfer.

 

Stekelenburg startte het seizoen onder Van Basten als titularis, maar verloor gaandeweg het seizoen zijn basisplaats aan Kenneth Vermeer. De doelman solliciteerde dan ook openlijk naar een transfer in het tussenseizoen. Maar met de komst van Martin Jol als nieuwe trainer ziet de Nederlandse goalie het weer volledig zitten bij Ajax.


 

“Ik was echt kwaad toen Van Basten me op de bank zette. Hij had me niks uitleg gegeven. Ik versta nog steeds niet waarom hij dat toen heeft gedaan, maar het is nu niet zo dat ik hem haat. Oranje-coach Bert Van Marwijk behield wel het vertrouwen en dat heeft me erdoor getrokken,” aldus Stekelenburg in Metro.


 

Over zijn toekomst is de doelman duidelijk. “Later wil ik misschien wel mijn kans wagen in de Premier League of de Bundesliga, maar nu wil ik toch Bij Ajax blijven. Ik zie er immers naar uit om met Martin Jol te gaan werken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties