Financiële problemen kunnen Liverpool ver terugslaan

Yves Dekoning
| 6 reacties
Financiële problemen kunnen Liverpool ver terugslaan

Liverpool FC bood dit seizoen Manchester United het meeste weerstand in de titelstrijd. Spelers en trainers hopen volgend jaar op de eerste plaats af te sluiten, maar door financiële problemen kan dat lastig worden.

Voormalig Liverpoolverdediger Mark Lawrenson vreest dat Liverpool FC zijn rivalen niet zal kunnen volgen op de transfermarkt. "Enkele clubs zijn nu al zaken aan het doen. Als Liverpool moet wachten, gaan ze zeker achterop geraken. Als Manchester United, Chesea, Arsenal of Manchester City voor dezelfde speler gaan, wordt het extreem moeilijk om die binnen te halen."

Door een gebrek aan kapitaal zou Liverpool een aantal belangrijke targets niet kunnen binnenhalen. We zagen Gareth Barry al voor Manchester City kiezen. "We horen al dat Roman Abramovich bij Chelsea een hoop miljoenen klaar heeft liggen voor Carlo Ancelotti. Man Utd en Arsenal zullen zeker op de markt aanwezig zijn en Man City gaat meer spenderen dan normaal."

"Het grootste probleem is dat Liverpool spelers zal moeten verkopen om aankopen te kunnen doen. Het wordt moeilijk om die twee of drie matchwinners aan te trekken. We kunnen spelers wel lokken met de deelname aan de Champions League en de geschiedenis en de passie van de club. Bovendien zou Rafael Benitez niet zijn gebleven als hij geen vertrouwen had in de kans op nieuwe aankopen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties