Campbell (ex-Antwerp) ruilt United wellicht voor Hull City

De Nijs Michael
| 4 reacties
Campbell (ex-Antwerp) ruilt United wellicht voor Hull City
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hull City kan de komende dagen wellicht een opmerkelijke transfer afronden. The Tigers hebben met Manchester United namelijk een akkoord bereikt omtrent de overgang van Fraizer Campbell, de spits die in het verleden nog aan de slag was bij Antwerp.

Campbell heeft niet meteen toekomst bij Manchester United. De 21-jarige aanvaller komt door de concurrentie van onder andere Wayne Rooney, Dimitar Berbatov en Carlos Tévez nauwelijks aan spelen toe. Bovendien gaat United deze zomer wellicht op zoek naar een extra aanvaller.

Campbell lijkt het kind van de rekening te worden. De verliezende finalist van de voorbije Champions League heeft zijn fiat al gegeven voor een transfer van de spits. Hull City moet echter nog tot een akkoord komen met de speler zelf.

Campbell speelde in het seizoen 2007/2008 al op huurbasis voor The Tigers, hij had met 15 doelpunten toen een groot aandeel in de promotie van de club. Afgelopen seizoen was de jongeling op huurbasis aan de slag bij Tottenham Hotspur, maar daar kon hij nooit overtuigen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties