De Keersmaecker wilde Advocaat niet storen

Mathias Dumarey
| 20 reacties
De Keersmaecker wilde Advocaat niet storen
Foto: © SC

Dick Advocaat (foto) heeft nog altijd zijn contract niet getekend waardoor hij officieel Belgisch bondscoach wordt tot het einde van 2011. Nochtans was de oefenmeester afgelopen weekend in Nederland.

De 61-jarige Dick Advocaat was afgelopen weekend in Nederland. Dit was de uitgelezen kans om het contract met de Belgische voetbalbond te ondertekenen. François De Keersmaecker, de voorzitter van de Belgische voetbalbond, liet echter die kans liggen omdat hij de huidige trainer van Zenit Sint-Petersburg niet wilde 'storen'.

"Ik ben zelf nog maar terug van een FIFA-congres op de Bahama's en daarnaast wilde ik onze nieuwe bondstrainer niet storen. Als hij dit weekend in Nederland was, kunnen we hem misschien toch nog zien. Het is ook niet echt nodig om naar Sint-Petersburg te reizen. We kunnen de handtekeningen ook per fax nog ratificeren", aldus De Keersmaecker in HNB.

Ondertussen is ook de allerlaatste hinderpaal uit de weg geruimd. "Nu de informatie over het pensioenfonds is uitgewisseld, staat niks nog een overeenkomst in de weg. Het komt er nu enkel nog op aan om het juiste moment te vinden", besluit de Belgische bondsvoorzitter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties