Nieuw preses van Valencia zeer ambitieus

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Nieuw preses van Valencia zeer ambitieus
Foto: © SC

Manuel Llorente is de nieuwe voorzitter van Valencia. Hij krijgt de zware taak de club financieel weer gezond te maken en naar de Europese top te loodsen. Llorente heeft alleszins veel ambitie om in die opdracht te slagen.

Valencia kampt met een gigantische schuldenlast en heeft al verschillende keren beroep moeten doen op externe financiers om niet over de kop te gaan. De nieuwe directie onder leiding van Manuel Llorente heeft al een plan klaar om de club helemaal gezond te maken.

"We willen van deze club weer een droomclub maken en een voorname rol spelen in het Spaanse en Europese voetbal. De economische crisis dwingt ons wel van een stapje terug te doen. Dat betekent dat we maar kunnen uitgeven wat kan volgens ons huidige inkomen. We zullen het budget dus moeten aanpassen",
aldus Manuel Llorente.

"We hebben een goed uitvoerbaar plan gemaakt. We hebben daarbij wel steun nodig van iedereen uit Valencia, net als van de financiële en publieke instellingen. Het zal niet makkelijk zijn, maar we hopen toch om samen de club uit de problemen te halen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties