Arsenal wil graag 16-jarige talentrijke Nederlander

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Arsenal wil graag 16-jarige talentrijke Nederlander

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Arsenal maakt er werk van om de jonge Nederlander Luc Castaignos naar Londen te halen. De 16-jarige aanvaller is een jeugdproduct van Feyenoord Rotterdam en doet qua lichaamsbouw aan de Fransman Thierry Henry denken.

Luc Castaignos kon al rekenen op heel wat interesse vanuit het buitenland, maar Arsenal lijkt de voornaamste gegadigde om hem binnen te halen. De Nederlandse jeugdinternational liet zelf eerder al optekenen dat hij eigenlijk liever bij Feyenoord zou blijven en daar is nog niets aan veranderd. Toch willen de Londenaren Castaignos overtuigen naar Engeland te verhuizen.

Albert Stuivenberg, de bondscoach van de U-17 van Nederland, vindt dat Castaignos er inderdaad beter in Nederland zou blijven. Hij is ook erg overtuigd van de kwaliteiten van de spits. "Castaignos heeft enorme, specifieke kwaliteiten als doelpuntenmaker. Hij is een pure atleet, maar moet ook nog veel leren. Arsenal heeft veel geld. Die club kan een gokje wagen. Toch kan het ook verkeerd aflopen voor zo'n jonge kerel", aldus Stuivenberg in AD/Sportwereld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties