Liverpool troeft City af voor Johnson

Yves Dekoning
| 7 reacties
Liverpool troeft City af voor Johnson

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Clubs die hengelen naar Engelse topspelers, vissen in een kleine vijver. Hierdoor lopen ze elkaar steeds voor de voeten. In de strijd om Glen Johnson zou Liverpool FC aan het langste eind trekken.

Glen Johnson genoot de interesse van ex-club Chelsea, Liverpool FC en Manchester City. City zou de rechtsachter het hoogste loon aanbieden, maar bij Liverpool kan hij in de Champions League aantreden. Johnson stond ook heel hoog op het verlanglijstje van Rafael Benitez. Volgens de BBC was de Spanjaard er van overtuigd dat hij de Engelse international eerdaags zal mogen voorstellen als zijn eerste aanwinst deze zomer.

Liverpool FC zou twintig miljoen euro op tafel leggen om Johnson van Portsmouth over te nemen. Aangezien Benitez met een gelimiteerd transferbudget werkt, zouden er enkele spelers moeten vertrekken. Andrea Dossena zou terug mogen keren naar Italië en ook Alvaro Arbeloa duikt op als mogelijke vertrekker. Dat is opvallend aangezien de Spaanse international bij Liverpool een vaste waarde was het voorbije seizoen. Er zou interesse zijn van Real Madrid.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties