Dzeko staat nu toch dicht bij overgang naar AC Milan

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Dzeko staat nu toch dicht bij overgang naar AC Milan
Foto: © SC

Edin Dzeko (foto) zou nu toch naar AC Milan verhuizen. Dat meldt de doorgaans goed ingelichte krant La Gazzetta dello Sport. Een delegatie uit Milaan werd deze week nog gesignaleerd in de Volkswagenstad.

VfL Wolfsburg, de verrassende maar oververdiende Duitse landskampioen, had eerder laten weten dat het niet zinnens was om Edin Dzeko te laten gaan. Samen met zijn Braziliaanse spitsbroeder Grafite had hij een zeer ruim aandeel in de allereerste titel van de groenhemden. Wolfsburg is van plan om een mooie som op te strijken voor de Bosnische international. De kwelgeest van de Rode Duivels gaat niet weg voor een bedrag dat lager ligt dan twintig miljoen euro.

Jürgen Marbach
, de algemeen directeur van Wolfsburg, had eerder mysterieus laten weten dat hij wist dat er een delegatie van AC Milan op komst was naar Duitsland. "Met een club als AC Milan zullen we natuurlijk in gesprek gaan", had hij laten optekenen in de Wolfsburger Allgemeine Zeitung. Edin Dzeko had eerder al laten weten dat hij niet opziet tegen een langer verblijf bij Wolfsburg op voorwaarde dat hij krijgt wat hij vraagt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties