Kameroen zet Broos op zijn lijstje

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Kameroen zet Broos op zijn lijstje
Foto: © SC

Heeft Hugo Broos een nieuwe job gevonden? Onze landgenoot staat op de shortlist van Kameroen. Het Afrikaanse land is op zoek naar een nieuwe bondscoach.

“Twee weken geleden werd ik door Kameroen gecontacteerd”, bevestigt Broos. “Volgende week is mij een sein beloofd. Deze job spreekt mij aan, maar ik weet dat er meerdere kandidaten zijn. Het zou heel mooi zijn om een ploeg met zo’n palmares te leiden.”

 

Broos werd ruim twee jaar geleden op de keien gezet door Racing Genk en zit na een half jaar in Griekse loondienst opnieuw zonder job. “Het charmeert mij dat Kameroen nu aan mij denkt, maar ik blijf er rustig onder. Ik wil geen nieuwe ontgoocheling oplopen.”

 

Kameroen staat momenteel vierde en laatste in zijn kwalificatiegroep voor het WK. De Ontembare Leeuwen tellen slechts één punt uit twee wedstrijden. Gabon gaat aan de leiding met zes op zes. Alleen de eerste mag naar het WK. Otto Pfister kreeg zijn ontslag na de slechte resultaten. Ex-doelman Thomas Nkono is voorloping interim-bondscoach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties