Philip Deckers hangt handschoenen aan haak

Steven Bologne
| 1 reacties
Philip Deckers hangt handschoenen aan haak

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Philip Deckers zet een punt achter zijn voetbalcarrière, de ene blessure na de andere noodzaakte de doelman om een zware knoop door te hakken.

Een scheurtje in de enkelbanden heeft bij doelman Philip Deckers de emmer doen overlopen. Net terug uit een andere hardnekkige blessure liep Deckers opnieuw een zware kwetsuur op. De voorbije seizoenen kende de amper 29-jarige doelman nauwelijks iets anders. “Ik moet helaas vaststellen dat ik niet het lichaam heb om op een degelijk niveau te voetballen”, gaf de voormalige doelman van Beveren toe. “Dit is de moeilijkste beslissing uit mijn leven, maar weet dat ik hier lang over nagedacht heb en dat dit geen bevlieging is.”

Deckers voetbalde vijf seizoenen in eerste klasse bij KSK Beveren. In al die seizoenen stond hij veertien keer tussen de palen. In 2004 verhuisde hij naar vierde klasse waar hij twee jaar lang de kleuren van Berchem Sport verdedigde. Sindsdien vond hij onderdak bij KFCO Wilrijk waar hij zopas besloot om zijn handschoenen aan de haak te hangen.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties