Leto verruilt Liverpool voor een Grieks avontuur

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Leto verruilt Liverpool voor een Grieks avontuur

Panathinaikos Athene heeft zich versterkt met de Argentijn Sebastian Leto. De 22-jarige middenvelder had geen toekomst meer bij Liverpool. Het is niet bekend hoeveel de Grieken hebben betaald voor Leto.

Sebastian Leto was vorig seizoen al op uitleenbasis aan de slag in Griekenland. Hij speelde toen 24 partijen in competitieverband voor grote rivaal en landskampioen Olympiakos Piraeus. Van die club hoorde Leto in de voorbije weken niets meer. Langer blijven in de havenstad van Athene was dan ook geen optie meer voor de jonge Argentijn, maar langer in de hoofdstad voetballen wel.

Henk Ten Cate, de Nederlandse trainer van Panathinaikos, wilde Leto graag hebben en kreeg zijn zin. Na de komst van Djibril Cissé (Ol. Marseille), Kostas Katsouranis (Benfica Lissabon) en Cédric Kanté (OGC Nice), is Leto nu de vierde aanwinst voorde groenwitte formatie. Panathinaikos wil met de aankopen weer een gooi doen naar de Griekse titel. Vorig seizoen eindigde de club als derde op tien punten van Olympiakos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties