Arnautovic blijft nog een half jaar bij FC Twente

Arnautovic blijft nog een half jaar bij FC Twente
Foto: © SC

Marko Arnautovic blijft nog een half jaar bij FC Twente. Inter Milaan, de grootste kandidaat-overnemer, wil heel voorzichtig te werk gaan met de Oostenrijker en zou zich in de winterstop opnieuw melden bij De Tukkers.

Inter Milaan wil eerst helemaal zeker zijn dat Marko Arnautovic volledig zal herstellen van de voetblessure die hij opliep in de Nederlandse bekerfinale tegen SC Heerenveen. In TC/Tubantia laat Twente-voorzitter Joop Munsterman weten dat met Inter de afspraak gemaakt is dat in januari de situatie opnieuw zal bekeken worden. Als Arnautovic helemaal hersteld is, kan hij dan effectief de stap zetten naar de Italiaanse landskampioen.

"Marko revalideert goed maar heeft toch een serieuze blessure. Hij zal nog een aantal maanden niet kunnen voetballen. Dat heeft natuurlijk wel enige gevolgen. Ik ga ervan uit dat we hiervoor met FC Twente tot een oplossing zullen kunnen komen", liet Inter-voorzitter Massimo Moratti eerder al weten. Arnautovic was ook in beeld bij Chelsea FC, maar de Londenaren haakten af na de blessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties