Somers denkt aan terugkeer naar België

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Somers denkt aan terugkeer naar België
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De toekomst van Hans Somers bij het Nederlandse FC Utrecht oogt heel onzeker. De 31-jarige flankspeler denkt aan een terugkeer naar de Belgische competitie.

Somers start aan zijn zesde zijn seizoen bij FC Utrecht, maar door de verjonging van de kern is hij niet meer zeker van een basisplaats. Zijn naam prijkt op heel wat verlanglijstjes in de Lage Landen, maar een concreet bod kwam er nog niet.

“Er zijn wat clubs waar ik hoog op het lijstje sta”, zegt Somers aan Voetbalprimeur. “Maar die hebben grote spelersgroepen en willen eerst wat jongens kwijt. Een terugkeer naar België is een optie. Ik heb een gezin en dan is het na negen jaar in het buitenland misschien wel tijd om terug naar je vaderland te gaan.”

Toch is een verlengd verblijf in de vierde grootste stad van Nederland niet uitgesloten. “Ik heb geen problemen met de club en de club heeft geen problemen met mij. Ik heb ervaring genoeg om er iedere keer gewoon weer te staan. Al moet ik mijn keepershandschoenen aantrekken en in de goal gaan staan.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties