Boi: "We missen De Sutter"

De Nijs Michael
| 3 reacties
Boi: "We missen De Sutter"
Foto: © SC

Anderlecht kan vanavond al vier punten voorsprong nemen op Standard, maar dan moeten de Brusselaars wel voorbij Cercle Brugge raken. Voor Tom De Sutter zal het een speciale wedstrijd worden, hij krijgt zijn ex-club tegenover zich.

"We zijn donderdag nog samen gaan snookeren in Brugge. Ideaal om mekaar wat zot te maken", vertelt Frederik Boi, Cerclespeler én vriend van De Sutter (foto), aan HNB. "Dat doen we wel vaker. Tom blijft gewoon een heel goede vriend, ook al speelt hij niet meer voor Cercle. Het klikt echt tussen ons. Dat was al vanaf de eerste dag het geval. Toen we vroeger samen op het veld stonden, konden we mekaar ook wel eens verwijten sturen. Maar daar zijn vrienden voor in het voetbal."

"Hij is nu al meer dan zes maanden weg bij Cercle, maar toch blijf ik dat voelen", kijkt Boi terug op de transfer van zijn maatje. "En we moeten eerlijk zijn: we missen hem vooral op het veld, want Tom is een kanjer van een spits. Bij Anderlecht is hij nog veel completer en beter geworden. Nu bewijst hij pas echt waarom hij bij paars-wit zit. Voor mij is dat echter geen verrassing. Ik heb nooit getwijfeld aan zijn kwaliteiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties