Pacovski: "België binnen enkele jaren Europese top"

De Nijs Michael
| 40 reacties
Pacovski: "België binnen enkele jaren Europese top"
Foto: © SC

Germinal Beerschot hield Standard vrijdagavond in bedwang. De Ratten speelden een goede wedstrijd en kwamen op voorsprong via Goor, Jovanovic maakte diep in de tweede helft nog gelijk. Tome Pacovski is alvast tevreden over zijn eerste topper in ons land.

"Ik ben heel tevreden over mijn eerste topper in België", vertelt Pacovski in GvA. "Ik kon enkele goede reddingen verrichten en hielp mijn ploeg mee aan een punt. Ik had Standard sterker verwacht, maar onze verdediging, onder leiding van Clement, speelde een sterke wedstrijd."
 
"We gaven heel weinig kansen weg", analyseert de Macedoniër. "Toen het 1-0 werd, leek het dat we zouden stunten, maar dan was daar die dekselse Jovanovic. Die bal kon ik echt niet stoppen. Ik ging iets meer naar rechts staan in mijn doel, maar hij is een topspits en weet het gaatje te vinden."

"Voor de match kwam Jova vragen waar ik vandaan kwam, na de match heb ik hem gefeliciteerd. Het niveau in de Belgische competitie valt me heel hard mee. Over enkele jaren behoort de Belgische competitie tot de top-5 in Europa ", is het verrassende besluit van de doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties