Avondje uit kostte Standard-Fransen selectie

Mathias Dumarey
| 25 reacties
Avondje uit kostte Standard-Fransen selectie
Foto: © SC

Geen Wilfried Dalmat (foto) en Benjamin Nicaise op het wedstrijdblad in Roeselare. Beide spelers werden door trainer Laszlo Bölöni niet geselecteerd omdat ze waren gaan stappen.

Het botert niet echt meer tussen Wilfried Dalmat en Standard. De Fransman werd dit weekend ook nog eens gepasseerd voor de partij op Roeselare. Vorige week spuwde hij al zijn gal omdat hij niet mocht starten in de basis tegen Germinal Beerschot en haalde hij uit naar het Standard-bestuur dat volgens hem zijn beloftes niet nakwam in verband met een contractaanpassing.

Laszlo Bölöni geeft in de kranten Le Soir en Gazette des Sports toe dat hij de woorden van Dalmat niet bepaald kon appreciëren. "Maar het is niet daarom dat hij er niet bij was in Roeselare. Waarmee dan wel? Dat blijft in de kleedkamer", aldus de Roemeen.

De Waalse kranten kwamen toch te weten waarom Wilfried Dalmat en ook zijn landgenoot Benjamin Nicaise er op Schiervelde niet bij waren. Toen Standard na de wedstrijd tegen Germinal Beerschot richting Livorno trok voor een vriendschappelijke wedstrijd, zetten beide heren de bloemetjes buiten in Italië. De twee werden uit de kern gezet en moeten een boete betalen. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties