Vanhaezebrouck heeft zijn plan voor Lille klaar

De Nijs Michael
| 14 reacties
Vanhaezebrouck heeft zijn plan voor Lille klaar
Foto: © SC

Racing Genk heeft zijn start in de Jupiler Pro League gemist, maar donderdag staan de troepen van Hein Vanhaezebrouck op het veld in de laatste voorronde van de Europa League. De coach heeft er alvast vertrouwen in.

"Mijn plan voor beide matchen is al klaar, al kan dat wel nog lichtjes veranderen", vertelt Vanhaezebrouck op het digitaal huis van zijn werkgever. "We zullen er alles aan doen om spektakel te brengen. Hopelijk komen er dus veel supporters. Ik hoor hier dat de fans niet echt storm lopen voor Europees voetbal. Maar je vecht er een heel jaar voor. Als je strijdt voor een pouleticket en er komt maar 10.000 man, dan is dat jammer."

"Lille voelt zich het best in de organisatie", weet de coach van de Limburgers. "Omdat het goed georganiseerd kan spelen, kan het de topploegen ook buitenshuis het vuur aan de schenen leggen. Vooraan hebben ze dan mensen, zoals Hazard, die het kunnen afmaken. Het wordt link."

"Lille zal wel op een goeie uitgangspositie speculeren, een 1-1 of een zege. Dan kunnen ze thuis achterover leunen en hun favoriete spelletje spelen. Dat moeten we absoluut vermijden", besluit Vanhaezebrouck.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties