Anderlechtaanhang fluit Polak naar de kleedkamer

De Nijs Michael
| 40 reacties
Anderlechtaanhang fluit Polak naar de kleedkamer
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht kon ook in de thuiswedstrijd tegen Olympique Lyon geen indruk maken. De Brusselaars gingen met 0-3 rusten en dat moest vooral Jan Polak ontgelden. De Tsjech werd door de Brusselse aanhang massaal uitgefloten.

Jan Polak is op zijn minst gezegd niet aan zijn beste seizoensstart ooit bezig. De Tsjechische international speelt al weken ver beneden zijn normaal niveau en dat is nu ook bij het publiek van Anderlecht in het verkeerde keelgat geschoten.

Polak werd gisteren al vroeg in de eerste helft uitgefloten door het gefrustreerde thuispubliek. De international was duidelijk aangeslagen, waardoor zijn niveau nog daalde. Trainer Ariël Jacobs hield de middenvelder tijdens de rust wijselijk binnen.

De vraag is echter wat Anderlecht gaat doen met Polak. De Tsjech heeft al meermaals laten optekenen dat hij naar het buitenland wil. Bovendien was zijn krediet bij de ploegmakkers volgens HLN al serieus gedaald en heeft hij het nu ook verkorven bij de supporters. De transfermarkt is echter nog enkele dagen open, waardoor de kans op een vertrek plots groter lijkt te worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties