Van der Vaart: "Kan nog altijd vertrekken in januari"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van der Vaart: "Kan nog altijd vertrekken in januari"
Foto: © SC

Rafael Van der Vaart (foto) blijft gewoon bij Real Madrid voetballen en wil vechten voor zijn plaats. "Mocht het niet lukken om veel speelminuten te krijgen, kan ik in januari nog altijd vertrekken", aldus de ex-speler van Ajax en Hamburg.

Op het einde van de transferperiode had Everton nog geprobeerd om twee Nederlanders naar Goodison Park te halen. Rafael Van der Vaart kreeg zaterdag te horen dat hij toch moet blijven en John Heitinga bedankte zelf voor de Engelse interesse.

Heitinga liet weten dat Atlético Madrid hem nu niet wil laten gaan en dat hij zelf niet weg wil omdat hij onder trainer Abel Resino momenteel alles speelt. Van der Vaart van zijn kant hoorde via via over de interesse van The Toffees maar liet meteen weten bij Real Madrid te willen blijven.

"Ik wil in elk geval een half jaar voor mijn kans vechten en ik weet dat ik goed genoeg ben. Kom ik niet aan spelen toe, dan kan ik in januari nog altijd verkassen", aldus Van der Vaart. De middenvelder speelde vorig seizoen in 32 competitiewedstrijden en kwam daarbij zeventien keer als invaller tussen de lijnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties