Polen zet Beenhakker op straat

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Polen zet Beenhakker op straat
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leo Beenhakker (foto) is niet langer de bondscoach van Polen. De Nederlander werd ontslagen na de 3-0-nederlaag op het veld van de Slovenen. Polen kan zich enkel nog voor het WK plaatsen via de play-offs.

Na de 3-0-nederlaag bij Slovenië maakte de Poolse bondsvoorzitter Grzegorz Lato op de Poolse televisie bekend dat die partij de laatste was met Leo Beenhakker aan het hoofd van de nationale ploeg. De Nederlander lijkt er niet in te gaan slagen om het land naar het WK in Zuid-Afrika te leiden.

Lato liet verstaan dat de opvolger van Beenhakker aan het roer van de nationale ploeg zeker een Pool zal worden. De algemene verwachting is dat Stefan Majewski de nieuwe bondscoach zal worden. Beenhakker zal zich dan weer voluit kunnen concentreren op zijn job bij Feyenoord waar hij ook aan het werk was als technisch adviseur. Nu zou hij technisch directeur worden. Die nevenjob was al eerder een doorn in het oog van de Poolse voetbalbond.

Polen kan enkel nog naar het WK via de tweede plaats. Er staan nog twee wedstrijden op het programma. Polen speelt nog een lastige uitwedstrijd in Tsjechië en speelt daarna nog thuis tegen het sinds gisteren geplaatste Slovakije.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties