Antwerp en Lierse gelijk, Eupen alleen leider

Niels Hendriks
| 295 reacties

De topper van de vijfde speeldag tussen Lierse en Bergen eindigde op een 1-1 gelijkspel. De Witte bracht Lierse in de eerste helft op voorsprong, maar Bergen maakte tegen het einde van de partij nog gelijk.

Antwerp speelde op eigen veld 3-3 gelijk tegen Doornik. Enkele minuten voor het einde stond het nog 1-3, maar Kenmogne en Oris zorgden in extremis nog voor een puntendeling. Eupen versloeg Tienen met 2-1 en wordt hierdoor alleen leider met 13 punten. Waasland won met 3-2 van Ronse dankzij een hattrick van Kielo-Lezi. KVSK United ging met 0-1 winnen op het veld van Tubeke, Brouwers zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Dender klopte Luik met 2-1. Vrijdagavond eindigde de partij tussen Oostende en Beveren al op 1-1.