"Shakhtar moet enkel oppassen voor Toulouse"

Nico Wieme
| 14 reacties
"Shakhtar moet enkel oppassen voor Toulouse"
Foto: © SC

In de Oekraïense pers blikt Hennadiy Orbu al vooruit op het Europese parcours van Shakhtar Donjetsk. Hij ziet in tegenstanders als Club Brugge en Partizan Belgrado twee hapklare brokken voor zijn ex-club. Toulouse wordt moeilijker.

Club Brugge speelt komende donderdag zijn eerste match thuis in de Europa League tegen Shakhtar Donjetsk. In Oekraïne zijn ze gerust in een goede afloop voor de oranjehemden.

“Ik denk dat het geen zware groep wordt voor Shakhtar”, beweert Hennadiy Orbu (foto) die in 1995-96 tijdens de 1/16de finales van de toenmalige Beker de Bekerwinnaars nog tegen Club speelde (blauw-zwart stootte toen door na 1-0-winst thuis en 1-1 in Oekraïne). “De tegenstanders zijn niet zwak, maar zeker ook niet sterk. Volgens mij wint Shakhtar de groep”, aldus Orbu.

Orbu weet wel voor welke ploeg de UEFA Cupwinnaar moet opletten. “De gevaarlijkste ploeg wordt Toulouse. Ik denk dat beide matchen tegen de Fransen zullen beslissen over de eerste plaats in de groep”, eindigt de zeventienvoudige international van Oekraïne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties