Clubfans passen maar beter op voor hooligans Partizan

Clubfans passen maar beter op voor hooligans Partizan
Foto: © SC

Op 5 november maakt Club Brugge de verplaatsing naar Partizan Belgrado. De fans die meereizen naar Servië, kijken maar beter uit voor de plaatselijke hooligans.Die sloegen donderdag een supporter van Toulouse in het ziekenhuis en zorgden voor veel tumult.

De supporters van Club Brugge zijn gewaarschuwd. De verplaatsing naar Belgrado wordt geen plezierreis. Voor de Europa Leaguepartij tussen Partizan en Toulouse ontstond er een vechtpartij toen een dertigtal plaatselijke hooligans een bar binnendrongen waar zich supporters van Toulouse bevonden.

Eén Fransman liep bij die rellen hoofd- en borstletsels op en moest gereanimeerd worden. Hij zou momenteel aan de beademingsmachine liggen. Een tweede Fransman en een barman geraakten lichtgewond. Het Servisch ministerie van Binnenlandse Zaken bevestigde dat drie personen, onder wie twee Fransen, gewond raakten bij dit incident en dat er een onderzoek geopend werd.

Tijdens de match hingen de rechtse extremisten een spandoek op tegen de Gay Pride, een optocht voor homo's en lesbiennes die zij komende zondag willen verstoren. Naar verluidt zouden de hooligans zowel deelnemers als politie viseren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties