Song: "Adebayor was zeer agressief"

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Song: "Adebayor was zeer agressief"
Foto: © SC

Het gedrag van Emmanuel Adebayor (foto), spits van Manchester City, tegen zijn oude ploeg Arsenal blijft maar stof voor discussie opleveren. Nu deed Alexandre Song, middenvelder bij The Gunners, een boekje open.

Alexandre Song is van mening dat zijn ex-ploegmaat Emmanuel Adebayor heel blij mag zijn met amper drie speeldagen schorsing. Hij kreeg die straf van de FA omdat hij de Nederlander Robin Van Persie tegen het hoofd schopte zaterdag.

"Hij schopte naar iedereen en was zeer agressief. De man die ik op het veld tegenkwam, was niet de man die ik kende vorig seizoen toen hij nog bij ons speelde. Toen ze een vrije trap kregen, sloeg hij me. Dat had ik van hem nooit verwacht", aldus Song in The Sun. Adebayor ontfermde zich vorig seizoen nog over Song als een grote broer.

Ook Cesc Fabregas, de aanvoerder van The Gunners, werd het slachtoffer van Adebayor. De Spanjaard hield er een schaafwonde aan zijn kuit aan over. "Het was zeker een rode kaart waard. Ik had het geluk dat mijn been los van de grond was. Dit had echt niets meer met voetbal te maken."

Adebayor zelf verklaart zijn gedrag door aan te halen dat hij van de spelers van Arsenal in de spelerstunnel geen hand kreeg, iets wat wel ontkend wordt. Bovendien zou het Arsenal-publiek hem tijdens de wedstrijd hebben uitgescholden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties